Open huis

Donderdag 29 februari en vrijdag 1 maart staat ons open huis op het programma. We gaan jou als groep 8-leerling alle informatie gegeven die nodig is om een goede schoolkeuze te maken. 

Ben je benieuwd naar onze school? Wil je weten hoe ons onderwijs eruit ziet? Of ben je juist benieuwd naar de type docenten en leerlingen die er rondlopen bij ons op school? 

Op donderdagavond 29 februari en vrijdagavond 1 maart staat ons open huis gepland. We hopen dat je lekker rond komt kijken en dat je al je vragen kunt stellen, om zo een juiste schoolkeuze te maken. Je hoeft je niet aan te melden je kunt gewoon binnenlopen. De school gaat beide avonden om 19.00 uur open en we sluiten om 21.30 uur.

We raden je aan om op de fiets te komen, het parkeerterrein is snel vol. Er kan eventueel ook bij de Startbaan geparkeerd worden als je met de auto komt, dan loop je binnendoor langs de sportvelden naar onze school.

Wij zijn trots op onze school en hopen je daar 29 februari en 1 maart een goede indruk van te geven. We hebben een route door de school ontworpen die je langs tien specifieke locaties voert. Op een aantal afdelingen worden algemene presentaties gehouden die interessant voor je kunnen zijn.

Door alle bezoekers is het gezellig druk in onze school. Je krijgt bij binnenkomst een startnummer van ons die correspondeert met een nummer op de plattegrond. Om goed gebruik te maken van alle ruimtes in ons gebouw, vragen we je de route te volgen vanaf het uitgereikte startnummer. 

Bijvoorbeeld: is je startnummer 3? De route die je dan loopt is 3, 4, 4b, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 1 en 2. Uiteindelijk kom je dus overal! Tussendoor is er gelegenheid om een kopje koffie, thee of wat fris te nuttigen