Lesjesmiddag

Een keertje sfeer proeven? Schijf je dan in voor een online lesjesmiddag op onze school!

Lesjesmiddag
Wat leuk dat je interesse hebt voor het Amstelveen College. Ervaren hoe het straks is als je kiest voor onze school? Dat kan! Tijdens de lesjesmiddagen maak je kennis met verschillende vakken en de manier waarop wij lesgeven. Dit jaar vinden die online plaats vanwege de coronamaatregelen. We willen je graag verrassen daarom weetje van tevoren niet aan welke vakkencombinatie je gekoppeld bent. Geen zorgen, alle lessen zijn een feestje om te volgen!

(!) Let op: Heb je je al eerder aangemeld voor de lesjesmiddag van 26 januari maar nog geen linkje ontvangen? Door een storing zijn sommige aanmeldingen niet goed verwerkt in ons systeem. Als je nog geen linkje hebt ontvangen neem dan contact op met de leerlingenadministratie of bel onze receptie.

Aanmelden  
Hieronder worden drie keuzemomenten aangegeven waarop je lessen kunt volgen online. Vanwege Coronabeleid kunnen alleen groep 8 leerlingen zich aanmelden voor een lesjesmiddag dit jaar. Na aanmelding ontvang je van ons een mail ter bevestiging met de tijden van de lesjes. Heb je nog vragen? Stuur dan even een mail naar de leerlingadministratie.

Lesjesmiddag 8 december 2021

  • De aanmelding is verlopen

Lesjesmiddag 19 januari 2022

  • Helaas, deze middag zit vol.

Lesjesmiddag 26 januari 2022

  • Helaas, deze middag zit vol.