Aanmelden voor een hoger leerjaar

Instromen havo 4

Vul het inschrijfformulier (incl. gekozen vakken) volledig in.  Laat het formulier Zij-instroom inlichtingenformulier invullen door jouw huidige VO-school. Verstuur beide documenten naar dit e-mailadres. Je ontvangt een bevestiging van de administratie en hoort dan wanneer er tot toelating overgegaan wordt (tot op dat moment komt de aangemelde leerling op een wachtlijst).

  • Download hier het profielkeuzeboekje voor de bovenbouw (voor schooljaar 2018-2019)
  • Download hier de presentatie (van schooljaar 2018-2019) met informatie voor externe doorstromers van mavo 4 naar havo 4 die is gegeven op de voorlichtingsmiddag van 31 januari 2018.

Instromen vwo 5

Vul het inschrijfformulier (incl. gekozen vakken) volledig in.  Laat het formulier Zij-instroom inlichtingenformulier invullen door de huidige VO-school. Verstuur beide documenten naar dit e-mailadresJe ontvangt een bevestiging van de administratie en hoort dan wanneer er tot toelating overgegaan wordt (tot op dat moment komt de aangemelde leerling op een wachtlijst). Als de leerling uit havo 5 komt en hij/zij mag op de eigen school geen vwo doen, nemen wij deze leerling ook niet aan.

Instromen in andere hogere leerjaren

Instromen in een ander hoger leerjaar zoals mavo 2, 3 of 4, havo 2, 3 of 5 of vwo 2, 3, 4 of 6 is soms mogelijk als gevolg van bijvoorbeeld een verhuizing. Lees hier (document procedure zij-instroom) hoe dat in zijn werkt gaan.

Download hier het Zij-instroom inschrijfformulier en Zij-instroom inlichtingenformulier (in te vullen door huidige VO-school). Als beide documenten ingevuld aan het AC zijn geretourneerd (per post of via leerlingenadministratie@amstelveencollege.nl) sta je op de Wachtlijst Zij-instroom. Hoe het verder gaat lees je in de Procedure Zij-instroom.